למביאסי מבשל: שעה עם בשר 16.06.14
יוחנן למביאסי No Comments on למביאסי מבשל: שעה עם בשר 16.06.14התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- חיסול ממוקד: פעילי חיזבאללה חוסלו בלב העיר צור
- עקב ביטול ההילולא: הצדיק מטבריה יקיים הדלקה מיוחדת
- לאחר הסאגה: מרן הראש"ל קיבל את פרס ישראל
- פסק הלכה: מי שנסע למירון – שיעשה התרת נדרים
- מסכת הצביעות נקרעת: מתקני טרור של האו"ם בעזה • צפו
תגיות
ג'פטה עם עוף בריא יותר
2 מנות
מצרכים:
8 פרוסת לחם ג'פטה
תרסיס שמן זית
שן שום אחת חתוכה לשנים
200 גר' עוף בתנור בפרוסות דקות
שתי כפיות קליפת לימון מגורדת
2 כף מיץ לימון
2 כפיות שמן זית
100 גר' עלי ביבי
2 כף בזיליקום קצוץ
חצי בצל סגול קצוץ
1 סלרי קצוץ
אופן ההכנה
1) לחמם מחבת גריל. לרסס את שני צידי הפרוסה בתרסיס שמן זית. לטגן בשני הצדדים עד שיזהיב. למרוח בצד אחד את השום
2)לערבב בקערה את העוף, לימון מגורד, מיץ לימון, שמן זית, עלי ביבי, בזיליקום, בצל וסלרי
3) לחלק על הצלחות את פרוסות הג'פטה ולשים מעל את הסלט עוף.
ציפוי עוף
המצרכים:
3 כוסות קמח
כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור גרוס
כף וחצי אבקת שום
כף פפריקה
½ כפית תבליני עוף
2 חלמוני ביצה טרופים
חצי כוס בירה לבנה או מים
קילו עוף פרוס
1 1/3 קמח
שמן לטיגון
אופן ההכנה
1) לערבב בקערה בינונית שלוש כוסות קמח, אבקת שום, מלח ופלפל פפריקה ותבליני עוף. בקערה נפרדת ערבבו 1 1/3 כוס קמח קורט מלח רבע כפית פלפל גרוס חלמון ביצה ובירה. אם הציפוי יוצא סמיך מידי להוסיף בירה.
2) לחמם את השמן ל150 מעלות לטבול את העוף בעיסה היבשה לטבול בעיסה הרטובה ושוב ביבשה
3) בעדינות להניח את העוף בשמן ולטגן למשך 15-18 דקות עד שיזהיב ויעשה קרספי
רוטב טיבול בצל ירוק וזנגויל
8 מנות
המצרכים:
1/3 כוס זנגויל טרי מגורד
12 גבעולי בצל ירוק קצוץ קצוץ
2 כפיות מלח גס
1/3 כוס שמן קנולה
אופן ההכנה
1) לערבב את כל המצרכים יחד
צלי מיונז ושום בתנור
8מנות
המצרכים:
ראש שום
1/3 כוס מיונז
1 ½ כף מיץ לימון
1 פלפל חריף אדום
מלח ופלפל
אופן ההכנה
1) לטגן את השום במחבת ללא שמן עד זהוב
2) להשים את כל המוצרים בבלנדר ולטחון על מנת להכין את הרוטב
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.